Myki Watch Yellow Pink

3809511201572

New product

Cu aplicația mobilă MyKi Watch poți urmări activitatea copilului tău în orice moment: localizare în timp real a locației copilului, monitorizare a traseelor parcurse de acesta, apeluri, mesaje vocale și chat, zone de siguranță, limită de viteză, recompense virtuale, notificări prin aplicație/SMS/email, funcție găsire ceas, istoric activități, plus multe alte suprize.

More details

3 Produse

Warning: Last items in stock!

399,00 lei tax incl.

More info

Aplicația mobilă, furnizată prin serviciul MyKi, funcționează împreună cu ceasul inteligent MyKi, purtat de copilul tău. Aplicația va fi instalată pe telefonul părintelui și iți va permite să ții în permanență legatura cu cel mic.

Locație

Serviciul MyKi îți oferă informații despre locația copilului tău, atunci când acesta se află în spații deschise, cu o precizie de până la 10 m.  

Zone sigure

Prin funcționalitățile GPS/GSM ale ceasului, poți seta maximum 2 zone de siguranță în care copilul tău are acces. În cazul în care cel mic accesează sau părăsește aceste zone, vei fi notificat imediat prin intermediul aplicației.   

Numere autorizate

Copilul tău va putea iniția sau primi apeluri pe ceas, doar către sau de la acele numere autorizate de părinți.

SOS

În setările aplicației poți adăuga până la 3 numere pe care ceasul să le sune continuu în situațiile de urgență, până în momentul în care unul din numere va răspunde. Ulterior efectuării apelului, va fi transmisă o notificare conținând coordonatele adresei de unde a fost lansată funcționalitatea SOS.

Limita de viteză

Specifică o limită de viteză pe care copilul ar trebui să o aibă iar în cazul în care aceasta va fi depășită, vei fi notificat de îndată.  

Ofertă

Aplicația MyKi Watch poate fi descărcată gratuit din Play Store sau App Store și este compatibilă cu sistemele de operare Android, versiunea 4.1 sau ulterioară, respectiv iOS, versiunea 7.0 sau ulterioara. Singurele costuri percepute sunt cele aferente traficului de date necesar descărcării și utilizării aplicației.

Traficul de date realizat în aplicatie, se consumă din traficul inclus în opțiunea de date sau în opțiunea prepaid activă pe contul clientului. În funcție de planul tarifar existent pe cont, poți fi tarifat adițional dacă ai consumat traficul inclus.

Ceasul inteligent MyKi poate fi achizitionat cu abonamentul special Prichindel S, la pretul de 7.88 Euro/luna (TVA inclus), pe o perioada contractuala de 12 luni. Pentru mai multe informatii legate de modalitatea de achizitionarea a ceasului MyKi, acceseaza pagina dedicata www.telekom.ro/myki.

CE ESTE MyKi 

Ceasul inteligent MyKi pentru copii, cu funcţii de localizare, apel şi chat, este un device prietenos pentru copii și util pentru părinții care își doresc să țină permanent legătura cu cei mici.

Ceasul funcţionează împreună cu serviciul MyKi, furnizat prin aplicaţia mobilă MyKi Watch, care îţi oferă informaţii despre locaţia copilului tău atunci când acesta se află în spaţii deschise, cu o precizie de până la 10 m.In spatiile inchise, unde satelitii GPS nu pot fi receptionati, locatia se va vedea cu o anumita diferenta fata de pozitia reala, in functie de acoperirea retelei de telecomunicatii sau puterea semnalului.

Descarca gratuit aplicatia mobila MyKi Watch din Google Play sau Apple Store in functie de sistemul de operare al telefonului tau.

PRIMEŞTI CEASUL MyKi ÎMPREUNĂ CU PLANUL TARIFAR PRICHINDEL S 

Doar la Telekom ai ceasul MyKi si acces gratuit 12 luni la serviciul MyKi împreună cu planul tarifar Prichindel S, totul la 7,88 Euro/lună, şi super beneficii ca să te bucuri de toate funcţionalităţile serviciului MyKi (localizare, monitorizare, apeluri, mesaje vocale şi chat, notificări prin aplicaţie/SMS/e+mail etc.).

  • 100 minute naționale
  • 100 MB trafic de date naţional la viteza de 43.2 Mbps
  • Nelimitat minute şi SMS-uri în rețeaua mobilă Telekom Romania
7,88 €/lună

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Myki Watch Yellow Pink

Myki Watch Yellow Pink

Cu aplicația mobilă MyKi Watch poți urmări activitatea copilului tău în orice moment: localizare în timp real a locației copilului, monitorizare a traseelor parcurse de acesta, apeluri, mesaje vocale și chat, zone de siguranță, limită de viteză, recompense virtuale, notificări prin aplicație/SMS/email, funcție găsire ceas, istoric activități, plus multe alte suprize.

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.
Allowed file formats are: GIF, JPG, PNG

Pictures
Text

loader

* required fields