COMANDA PE SITE:

Pentru a comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Pentru a va inregistra apasati pe linkul "cont nou" . Toate datele necesare crearii contului sunt necesare pentru viitoarele dumneavoastra comenzi, ele putand fi modificate oricand.

Contact
Dupa autentificare, in momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul "CUMPARA". Produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici va puteti modifica produsele si cantitatile acestora.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile produselor sau produsele, apasati butonul "CONTINUA". Sunteti directionat pe pagina in care vi se afiseaza informatii despre produsele aflate in cos, adresa de livrare si datele personale. Daca totul este ok, se apasa butonul "TRIMITE COMANDA". In cel mai scurt timp ve-ti fi contactat de catre un consultant de vanzari pentru confirmarea comenzii. De asemenea, o factura proforma este disponibila pentru vizualizare.


Va oferim o gama variata de accesorii GSM originale de la cei mai mari producatori, precum Nokia, Samsung, HTC, IPhone, Sony Ericsson, Motorola, LG, Siemens. Oferta noastra cuprinde acumulatori, incarcatoare de retea, incarcatoare auto, handsfree, cabluri de date si cititoare de carduri de memorie, carcase telefoane mobile, Stylus Pen Nokia, casti cu fir, casti bluetooth, car DVD, car kit, huse si tocuri, display telefoane. Comandati online, simplu, rapid, ieftin!


MODALITATI DE LIVRARE:

- livrare prin curier iar taxele si asigurarea coletului vor fi suportate de catre client

- la unul din sediile firmei (vezi Contact) pe baza facturii proforma

- pentru comenzi mai mari de 1000 lei taxele si asigurarea coletului vor fi gratuite


MODALITATI DE PLATA:

- livrare prin curier cu plata ramburs, costurile transportului:

>Plata ramburs si livrarea prin curier in Tara fara limita de KM - 20 lei

>Plata ramburs si livrarea prin curier in Bucuresti - 20 lei

>Numerar la ridicarea din magazin pe baza de factura proforma sau rezervare CI

- plata in cont RO 25 BREL 150034730RO11001 LIBRA BANK- MOSILOR

- la unul din sediile firmei pe baza facturii proforma