LIVRARE SI RETURNARE

Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se aflla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarile se fac in ziua lucratoare urmatoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise pana in orele 16:30. Comenzile efectuate Vineri se livreaza Luni.

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid FAN Courier SRL cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel:

-Fan Courier SRL:
(pentru orice localitate din Romania)

-ramburs-25 RON*
-transfer bancar-25 RON*


Pentru comenzile care depasesc 1000 RON transportul este GRATUIT!
* Tarifele includ TVA. Nu se percepe nicio alta taxa pentru km sau kg suplimentare!

Pentru persoanele fizice din București coletele vor fi expediate prin curier rapid si se vor aplica aceleasi tarife de livrare.

Returnarea

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Mentionam ca plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator).Taxa retur transport este de 25 lei.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Atentie ! ! !
I. Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Display-uri, Benzi si Componente GSM, mentionam ca acestea trebuie sa fie montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

II. Vor fi refuzate coletele care sunt ambalate necorespunzator. Produsul trebuie sa fie impachetat in cutie de carton cu dimensiuni de minim (10 x 15 x 8 cm) umplut cu hartie tocata, folie cu bule, polistiren sau alte materiale protectoare! Nu expediati produsele in plic!

III. Va rugam sa verificati integritatea coletului si a produselor in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionare. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare!

IV. Ne rezervam dreptul de a rezolva problemele aparute la urmatoarea comanda in cazul clientilor care efectueaza cel putin 1 comanda pe saptamana.

V. In cazul in care produsele nu pot fi inlocuite, contravaloarea acestora va fi restituita prin virament bancar sau sub forma unui cupon valoric valabil pe site-ul nostru. Contravaloare produselor nu poate fi restituita, sub nici o forma, prin posta sau curier!